Annonsørinnhold

Upheads:

Ifokus hilser ny sikkerhetsteknologi velkommen. Innfelt: Tone Vangdal i Upheads AS.

iFokus møter fremtiden – med Upheads

Arbeid- og inkluderingsbedriften iFokus AS jobber kontinuerlig med nytenking og utvikling. Som et ledd i dette, har de også vært innovative når det gjelder valg av IT-drift. De har gitt Upheads ansvar for IT-drift og IT-sikkerhet. Nye personvernregler trer i kraft i 2018, og disse er allerede innarbeidet i løsningen som iFokus har valgt i samarbeid med Upheads.

For ett år siden valgte iFokus å la Upheads ta ansvar for IT-drift og IT-sikkerhet. Daglig leder i iFokus, Hans-Jørgen Johnsen, sier han er fornøyd med Upheads som samarbeidspartner.

– Vår bedrift har mange lokasjoner og driftsområder, og det har vært mange detaljer å ta hensyn til i overgangen, men Upheads har levert på alle punkter.

Johnsen sier videre at det har vært viktig for iFokus å kun ha én part å forholde seg til når det gjelder IT. Upheads har tatt seg av kontakten med leverandører av programmer, linjeleverandører og andre.

– Vi forholder oss til Upheads, og så ordner de resten. Det sparer oss for å ha egne IT-folk internt.

– Vårt tette samarbeid med Upheads, gjør at vi har kunnet benytte oss av kompetansen deres når vi har hatt behov for det. Vi har allerede begynt å diskutere videreutvikling av våre IT-løsninger. Samarbeidet vårt ligner mer et partnerskap enn et kunde/leverandørforhold. Det var akkurat det vi var ute etter da vi valgte leverandør – noen å «spille ball med» og som forstår våre behov. På den måten driver vi hverandre fremover og er i forkant av utviklingen, avslutter Johnsen.

– Vi er stolte og fornøyde med at iFokus valgte oss som samarbeidspartner for IT-drift og IT-sikkerhet, sier Tone Vangdal i Upheads AS.

– iFokus er svært bevisste i sine valg så det at de valgte oss bekreft er kvaliteten og sikkerheten i våre løsninger. Våre ansatte har i tillegg teknisk spesialkompetanse på programvaren attføringsbransjen bruker, samt at Upheads har ansatte som har jobbet med attføring i mange år. Dette gir oss viktig forståelse for bransjens IT-behov.

NYE PERSONVERNREGLER I 2018 ØKER KRAVET TIL IT-SIKKERHET

Upheads og iFokus har allerede tatt nødvendige grep for å møte de nye kravene. Begge bedriftene har i tillegg egne personvernombud og tett dialog med Datatilsynet, sier Vangdal.

Personvernombud i iFokus, Anniken Hvass, sier bedriften gjør sitt ytterste for å ivareta sikkerheten og personvernet til kunder/ansatte. Det nye regelverket som gjelder fra mai 2018 gjør at valget av IT-leverandør er veldig viktig.

– Med Upheads opplever vi å ha fått en samarbeidspartner med mye kompetanse og svært høyt fokuspå dette, sier Hvass.

FLERE SAKER FRA ANNONSØRER FINNER DU HER

Siste fra Velferd.no

Gjennom Kompetansesenter for arbeidsinkludering skal forskere bidra til at Nav blir bedre på å få folk inn i arbeidslivet. – Det har vært for stor avstand mellom forskere og Nav, mener dekan Ann-Helén Bay.

Nav bruker 50 millioner kroner i året på forskning og jobber systematisk for å styrke samarbeidet med forskere og forskningsmiljøer. – Det er nødvendig at forskerne holder en armlengdes avstand til forvaltningen, mener professor Cathrine Holst.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler