Annonse

Dedicare

Fra venstre: Barnevernspedagog Daniel E. Holst, daglig leder Therese Abrahamsson og bemanningskonsulent Linda Fevang.

Satser på personell innenfor sosialt arbeid

Bemanningsbyrået Dedicare har formidlet ulike fagfolk innen helse- og sosialt arbeid i Norge siden 2001. Nå satser de på å vokse og utvider med flere konsulenter som skal jobbe innen sosialt arbeid.

Barnevernspedagog Daniel E. Holst har jobbet for Dedicare siden i fjor og er fornøyd med sin nye tilværelse som konsulent.

– Det var i august at jeg begynte å jobbe gjennom Dedicare. Jeg ønsket å leie meg ut til bedrifter som trenger bistand og Dedicare gir meg denne muligheten. Her får jeg mange spennende og ulike oppdrag på nye arbeidsplasser. Jeg kan selv velge oppdrag som passer inn i min hverdag, forteller Daniel.

STOR FLEKSIBILITET

De fleste oppdragene han tar er på mellom 2-5 dager, mens andre vikarer har mer faste oppdrag på 3-12 mnd.

– Dedicare gir meg stor fleksibilitet og en variert hverdag, forteller barnevernspedagogen og legger til:

– Jeg setter stor pris på det tette samarbeidet med Dedicare. Jeg har min egen kontaktperson som er tilgjengelige 24/7. Min kontaktperson har samme utdannelse som meg og det er lett å diskutere fag med henne. Dette var svært viktig når jeg tok valget for å
samarbeide med Dedicare.

– Jeg ser mer på Dedicare som et vellykket partnerskap enn en oppdragsgiver, sier Daniel.

SKAL VÆRE DET KLARE VALGET SOM LEVERANDØR

Therese Abrahamsson er utdannet beteendevetare fra Sverige og er leder for Dedicare. Hun forteller at Dedicare ble stiftet i Sverige i 1996 og etablerte seg i Norge i 2001. Bemanningsbyrået satser på fagområder som: sykepleiere, leger, sosionomer, barnevernspedagoger, vernepleiere, miljøterapeuter, veiledere og pedagogisk personell.

– Dedicare har totalt 85 faste ansatte, hvorav 27 i Norge som formidler og veileder flere tusen konsulenter i hele Norge og Sverige. Byrået har to hovedbaser, en i Stjørdal og en i Oslo som formidler konsulenter over hele landet. Dedicare skal være det klare valget som leverandør og vi ansetter flere konsulenter og vikarer hver dag, forteller Abrahamsson.

SATSER PÅ FAGFOLK

Alle konsulenter som ansettes skal ha en relevant utdannelse og erfaring innen feltet de skal jobbe med.

– Da blir det høy troverdighet og tillit med både oppdragsgivere og ikke minst vikarer som alle har sin egen kontaktperson i Dedicare som de kan diskutere fag med, forteller hun og legger til at de er et autorisert bemanningsbyrå som skal være spesialister og tilby høy grad av service 24/7.

– Dedicare er et pålitelig og menneskelig bemanningsforetak. Alle våre bemanningskonsulenter har utdanning og relevant erfaring og kan derfor lett sette seg inn i ditt behov, forteller leder Therese Abrahamsson.

Hun trekker frem at deres vikarer får stor frihet og fleksibilitet. De kan styre og påvirke sin egen arbeidsdag, de får økt sin kompetanse og en egen kontaktperson i Dedicare som kjenner deg og dine behov.

www.dedicare.no

 

FLERE SAKER FRA ANNONSØRER FINNER DU HER

Siste fra Velferd.no

Sist fredag oppnevnte regjeringen medlemmer til en ekspertgruppe som skal analysere utviklingen i sysselsettingen i Norge og foreslå tiltak som kan bidra til at flere kommer i arbeid. Gruppen ledes av økonomiprofessor Steinar Holden. 

Den nye regjeringen vil sette som mål at minst fem prosent av nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Det er blant punktene i regjeringsplattformen som ble lagt fram på Jeløya på søndag. Regjeringen vil skjerpe arbeidslinja.

Engelsklærerne Christine Wyller og Linda Marie Haven har gjennom god undervisning og klasseledelse bidratt til at elevene deres har oppnådd topp-resultater. I dag tildeles de prisen «Årets Seniorprofil 2017» på Bekkestua skole.

Leder

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie har varslet at hun vil vurdere om IA-avtalen skal skrotes. Det kommer neppe til å skje, mener Velferds redaktør.

– Hvis en av partene mener at det er ubehagelig å være på jobb i en periode, er ikke sykefraværsordningen ment for dette, sier arbeidsrettsadvokat.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler