Små endringer i arbeidsgivernes tilfredshet med Nav

(Illustrasjonsfoto: Werner Juvik)

Om lag to av tre arbeidsgivere er fornøyd med Nav. Det går fram av en brukerundersøkelse blant arbeidsgivere som har brukt Navs tjenester.

Undersøkelsen ble foretatt i perioden mars-mai i år og viser små endringer fra i fjor. Tilfredsheten er størst med bistanden fra Nav til virksomhetenes IA-arbeid og med Navs selvbetjeningsløsninger for arbeidsgivere.

Arbeidsgiverne er mindre fornøyd med Navs tilgjengelighet på telefon eller epost, med veiledning/informasjon på telefon og med Navs innsats for å skaffe kvalifiserte søkere til ledige stillinger.

Dårligst skårer Nav når det gjelder å bistå til at ansatte jobber lenger før de går av med pensjon. Bare 45 prosent av arbeidsgivere er fornøyd med Nav på dette området.

Siste fra Velferd.no

Nav bruker 50 millioner kroner i året på forskning og jobber systematisk for å styrke samarbeidet med forskere og forskningsmiljøer. – Det er nødvendig at forskerne holder en armlengdes avstand til forvaltningen, mener professor Cathrine Holst.

Det digitale skiftet i offentlig sektor er i full anmarsj. Mer egenansvar hos befolkningen og persontilpassede tjenester er noe av det vi kan forvente i årene som kommer, ifølge ny rapport.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler