– Rehabilitering ignorert i revidert nasjonalbudsjett

(Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

At regjeringen skulle følge opp opptrappingsplan med midler til habilitering og rehabilitering, var et av Funksjonshemmedes Fellesorganisasjons (FFO) viktigste krav til 2017-budsjettet.

Helsekravet ble likevel ignorert i det reviderte nasjonalbudsjettet, og konsekvensen er ifølge FFO at funksjonshemmede må ta regningen for et dårligere helsetilbud.

– Nå setter vi vår lit til at KrF og Venstre tar saken videre i forhandlingene. Vi trenger et godt utgangspunkt for å bygge den helsetjenesten fremtidens brukere har behov for, skriver FFO på sine nettsider.

Siste fra Velferd.no

Gjennom Kompetansesenter for arbeidsinkludering skal forskere bidra til at Nav blir bedre på å få folk inn i arbeidslivet. – Det har vært for stor avstand mellom forskere og Nav, mener dekan Ann-Helén Bay.

Nav bruker 50 millioner kroner i året på forskning og jobber systematisk for å styrke samarbeidet med forskere og forskningsmiljøer. – Det er nødvendig at forskerne holder en armlengdes avstand til forvaltningen, mener professor Cathrine Holst.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler