McDonald's vil ha folk med hull i CV-en

Illustrasjonsfoto: Shutterstock

McDonald's Norge har underskrevet en avtale med NHOs rekrutteringssatsing Ringer i vannet.

Avtalen innebærer at alle de 73 McDonald's-restaurantene i Norge åpner seg for rekruttering av folk med hull i CV-en, skriver NHO på sine nettsider.

– Vi har god erfaring med å samarbeide både med Nav og lokale arbeid- og inkluderingsbedrifter. Har du begynt hos oss og gjør en god jobb, er det gode vekst- og utviklingsmuligheter, sier HR-direktør Reidar Kleven i McDonald's Norge.

– Dette er et konsern som Ringer i vannet gleder seg til å samarbeide med, sier prosjektleder Paal Haavorsen i NHO Service.

Ringer i vannet er en rekrutteringsstrategi der mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, kobles med NHO-bedrifter.

LES FLERE NYHETER FRA KORTNYTT HER

Siste fra Velferd.no

Gjennom Kompetansesenter for arbeidsinkludering skal forskere bidra til at Nav blir bedre på å få folk inn i arbeidslivet. – Det har vært for stor avstand mellom forskere og Nav, mener dekan Ann-Helén Bay.

Nav bruker 50 millioner kroner i året på forskning og jobber systematisk for å styrke samarbeidet med forskere og forskningsmiljøer. – Det er nødvendig at forskerne holder en armlengdes avstand til forvaltningen, mener professor Cathrine Holst.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler