Arve Kambe har fått ny jobb

Arve Kambe. (Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen)

Tidligere stortingsrepresentant og leder av Stortingets arbeids- og sosialkomité, Arve Kambe, er nå ansatt som prosjektleder i det nyopprettede selskapet Vanadis Velferd.

Selskapet skal bistå personer med ulike hjelpebehov og vil ha fokus på eldre og seniorer, skriver TV Haugaland på sine nettsider.

Siste fra Velferd.no

Nav og tiltaksbransjen

Nav betalte ut 7,4 milliarder kroner til eksterne tiltaksarrangører i 2016. Mest penger gikk til det omstridte selskapet Din Utvikling, som i løpet av to år har tredoblet sine inntekter fra oppdrag for Nav.

Regjeringen skal legge fram en nasjonal strategi for pårørende, lover helse- og omsorgsminister Bent Høie. Når dialogen med det offentlige hjelpeapparatet ikke fungerer, blir det tyngre enn nødvendig å være pårørende, vedgår han.

Ann Solfrid Merula er en av 800 000 nordmenn som yter ubetalt omsorg for nær familie. Mange opplever at innsatsen går ut over egen helse og risikerer selv å falle ut av arbeidslivet. – Å få Vidar tilbake til et verdig liv har vært mitt livs hardeste kamp, sier Ann Solfrid.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler