jobbforalle.no overtar jobbportalen jobbressurs.no

VIL HØVLE NED TERSKELEN: – Målet med jobbforalle.no er å skape en inkluderende jobbarena og et verktøy som skal høvle ned terskelen for å komme inn i arbeidslivet, sier Velferds redaktør Tore Kristiansen.

VIL HØVLE NED TERSKELEN: – Målet med jobbforalle.no er å skape en inkluderende jobbarena og et verktøy som skal høvle ned terskelen for å komme inn i arbeidslivet, sier Velferds redaktør Tore Kristiansen. Skjermdump fra jobbforalle.no

Unge funksjonshemmede og magasinet Velferd har inngått en avtale om å slå sammen jobbportalene jobbressurs.no og jobbforalle.no. – Målet er å styrke innsatsen for et inkluderende arbeidsliv, sier Velferds redaktør Tore Kristensen.

Fra i høst overføres annonser og innhold på Unge funksjonshemmedes jobbportal jobbressurs.no til jobbforalle.no. Besøkende til jobbressurs.no blir overført direkte til jobbforalle.no, som drives av magasinet Velferd.

Magasinet Velferd og Unge Funksjonshemmede mener det er et stort behov for en jobbportal for grupper som sliter med å komme inn i arbeidslivet. Et mer inkluderende arbeidsliv vil ha store positive konsekvenser for den enkelte og for samfunnet som helhet, påpeker de.

Unge funksjonshemmede vil være støttespiller

– Jeg er glad for at vi har funnet en aktør som har kompetanse og ressurser til å videreutvikle det beste i jobbressurs.no nå som midlene i prosjektet er brukt opp. Unge funksjonshemmede vil være en støttespiller i denne utviklingsprosessen, sier generalsekretær Lars Rottem Krangnes i Unge funksjonshemmede.

– Vi gleder oss til å følge jobbforalle.no framover og til å samarbeide med magasinet Velferd også på andre arenaer, sier Krangnes.

– Skal høvle ned terskelen

jobbforalle.no vil ha et bredere nedslagsfelt enn jobbressurs.no, som var rettet inn mot inkludering av funksjonshemmede. jobbforalle.no skal være for alle som sliter med å få jobb gjennom ordinære kanaler, uansett årsak.

– Målet med jobbforalle.no er å skape en inkluderende jobbarena og et verktøy som skal høvle ned terskelen for å komme inn i arbeidslivet, sier Velferds redaktør Tore Kristensen.

– Mange norske bedrifter ønsker å ta sitt sosiale samfunnsansvar gjennom å ansette mennesker som av ulike grunner kan slite med å komme inn i arbeidslivet, som personer med innvandrerbakgrunn, funksjonshemninger eller hull i CV-en. Men det holder ikke bare å ønske å ta ansvar. Man må gjøre det i praksis. Gjennom jobbforalle.no vil bedrifter og foretak få en unik mulighet til å markere at nettopp de tar ansvar, sier Kristensen.

Bredt nedslagsfelt

På jobbforalle.no skal det være enkelt for arbeidssøkende å finne potensielle arbeidsgivere. Portalen har i tillegg til jobbannonser også nyttig informasjon både til de som søker arbeid og til arbeidsgivere på jakt etter nye medarbeidere.

– Vi jobber nå for å få på plass flest mulig avtaler med offentlige og private virksomheter om å annonsere sine stillinger på jobbforalle.no. Vårt mål er å skape en rekrutteringskanal som tilbyr reelle stillinger til de mange som sliter med å komme seg inn i arbeidslivet, poengterer redaktør Tore Kristensen i Velferd.

Kontaktinformasjon for jobbforalle.no:
Ansvarlig redaktør/daglig leder
Tore Kristensen
Tlf.: 922 31 173
E-post: kristensen@velferd.no

Annonser:
Salgsansvarlig
Arnt-Ove Drageset
Tlf.: 924 45 846
E-post: arnt.ove@mediapilotene.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler