Leserundersøkelse for magasinet Velferd

VIKTIG LESERUNDERSØKELSE: Magasinet Velferd skal fornyes i dialog med leserne. – Ved å delta i Velferds leserundersøkelse, kan du bidra til gjøre bladet bedre. Svar på undersøkelsen i dag, oppfordrer påtroppende redaktør Tore Kristensen.
TID FOR SAMFUNNSDUGNAD: Velferds redaktør Tore Kristensen tror årets konferanse blir minst like bra som fjorårets. Foto: Werner Juvik

Magasinet Velferd gjennomfører nå en leserundersøkelse som ledd i arbeidet med å utvikle og fornye bladet.
– Hjelp oss å gjøre Velferd bedre, oppfordrer påtroppende redaktør Tore Kristensen.

Magasinet Velferd har ansatt Tore Kristensen som ny ansvarlig redaktør. Han overtar som redaktør fra årsskiftet, men er allerede i full gang med å planlegge en fornyelse av bladet.

– Min ambisjon er å gjøre magasinet Velferd så interessant, engasjerende og relevant for våre lesere som mulig. For å lykkes med det, trenger vi hjelp fra leserne, sier Kristensen.

En leserundersøkelse gjennomføres nå for å få kunnskap om hva leserne mener, ønsker og forventer av magasinet Velferd.

Viktig undersøkelse

Denne undersøkelsen er svært viktig i arbeidet med å gjøre Velferd til et bedre blad, understreker den nyansatte redaktøren.

– Jeg oppfordrer alle Velferds lesere til å svare på leserundersøkelsen. Det tar bare om lag fem minutter og vil være til stor hjelp i arbeidet med å fornye Norges eneste uavhengige publikasjon på velferdsfeltet, understreker han.

Klikk her for å svare på undersøkelsen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler