Les Magasinet Velferd på nett og brett

BEDRE TILGANG: – Velferd vil nå tilby en abonnementsløsning som kombinerer abonnement på papirutgaven med tilgang til elektronisk utgave. Dermed kan alle ansatte på en arbeidsplass få mulighet til å lese bladet, sier redaktør Tore Kristensen.

BEDRE TILGANG: – Velferd vil nå tilby en abonnementsløsning som kombinerer abonnement på papirutgaven med tilgang til elektronisk utgave. Dermed kan alle ansatte på en arbeidsplass få mulighet til å lese bladet, sier redaktør Tore Kristensen. Foto: Øivind Fjeldstad ©Øivind Fjeldstad

Nå kan Magasinet Velferd leses på flere plattformer. Fra og med første nummer i 2014 er papirutgaven av bladet også tilgjengelig i digital versjon.

Papirutgaven av Velferd står sterkt, viser en leserundersøkelse som ble gjennomført i høst. Men redaksjonen har også registrert et ønske om tilgang til en digital utgave.

– Flere av våre lesere har henvendt seg til oss og etterspurt en mulighet til å lese papirutgaven på andre plattformer, som pc og nettbrett, sier Velferds redaktør Tore Kristensen.

Dette ønsket er nå imøtekommet. Fra og med årets første nummer foreligger papirutgaven også i digital versjon.

Fleksibel løsning for abonnenter

For å gi nye lesere en anledning til å bli kjent med bladet, er den digitale utgaven av nr. 1-2014 også tilgjengelig for ikke-abonnenter. Senere vil det bare være abonnenter som får tilgang til den digitale utgaven av bladet.

– Abonnentene vil med dette få bedre muligheter til å lese bladet når det passer dem, sier Tore Kristensen.

Alle på arbeidsplassen kan få tilgang

Organisasjoner og institusjoner som abonnerer på Velferd, vil få et bedre tilbud gjennom lanseringen av en digital utgave.

– Velferd vil nå tilby en abonnementsløsning som kombinerer abonnement på papirutgaven med tilgang til elektronisk utgave. Dermed kan alle ansatte på en arbeidsplass få mulighet til å lese bladet, uten av papirutgaven må sendes på sirkulasjon, forteller Velferds redaktør.

Redaksjonell fornyelse

Lansering av den digitale utgaven er ledd i en større omlegging og fornyelse av Magasinet Velferd. Både innholdsmessig og visuelt er det gjort en rekke endringer som er synlige i årets første utgave.

– Kortere saker, nye frittalende spaltister og en humorside er blant nye grep som er tatt for å gi bladet et løft, forteller Tore Kristensen, som overtok som redaktør ved årsskiftet.

Redaksjonen arbeider også med å styrke bladets nyhetsprofil.

– Magasinet Velferd skal ta pulsen på det som skjer, både i det politiske miljøet, innen forskning og forvaltning og på grasrota, sier Tore Kristensen.

Den digitale utgaven av Magasinet Velferd nr. 1-2014 finner du her.

Abonnement på Magasinet Velferd kan bestilles på telefon 469 88 280 eller e-post velferd@medievekst.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler