Fri flyt i Nav Valdres

FAGERNES 2012-12-18: Reportasje fra NAV i Valdres. Navn: Nav-leder: Esther Gilen.Mann i bilen om morgenen: Bj¯rn Bergene.Mann i bilen om dagen: Rune AndrÈ Hovda.Tillitsvalgt, gammel mann: Bj¯rn Nermoen.Ungdomsteamet: Laila Ruud..Mann i rosa gense

MOBIL OG FORNØYD: Rune André Hovda har hovedbasis i Fagernes, har to dager i uka i Øystre Slidre og to dager i måneden i Vang.– At det blir litt mer reising synes jeg ikke gjør noe, hvis det er prisen for at jeg kan jobbe med det jeg brenner for, sier han. Foto: Werner Juvik ©Werner Juvik

Region Valdres har «fri flyt» av Nav-ansatte over kommunegrensene. Rune André Hovda er ofte underveis. Han har kontor i tre forskjellige kommuner.

Fagernes møter oss som et julekort, med trær tunge av snø. «Hovedstaden» i Valdres er det siste året blitt Nav-senteret i regionen. Et unikt samarbeid mellom seks kommuner har foregått i ett år.

Nav-kontoret i Fagernes er åpent for innbyggerne i alle de seks kommunene i regionen fem dager i uka. I tillegg har de lokale Nav-kontorene åpent tre dager i uka. Innbyggerne i de seks kommunene kan benytte alle seks kontorer som de ønsker. De ansatte jobber i team på tvers av kommunegrensene og flytter på seg opptil flere ganger i uka.

Les reportasjen om Nav-samarbeidet over kommunegrensene i Valdres i Velferd 1 – 2013. Elektronisk utgave kan kjøpes her.
 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler